dijous, 5 de novembre de 2015

Els contes també són per a adults!


Com a contacontes i lletraferides, no podia ser d'una altra manera, estimem les biblioteques!! Ens hi podríem passar hores, tafanejant entre les novetats, escoltant altres contacontes, triant CDs dels nostres grups musicals preferits, pel·lícules, exposicions... i és que les biblioteques són molt més que llibres!

Avui us en parlarem d'una molt especial per a nosaltres, la Biblioteca Vila de Gràcia, a Barcelona. I és que aquesta biblioteca és centre d'interès en narració oral. I això què vol dir? Doncs que a més de tots els serveis habituals, compten amb una selecció de llibres i materials audiovisuals sobre tècniques del conte (com escriure'l, explicar-lo), i la revista Tantàgora - especialitzada en narració oral. Ah! I col·aboren, des de 2012, amb el Festival Munt de Mots, que ja coneixeu ;) 

I recordeu que a les biblioteques també hi ha activitats per a adults: xerrades, exposicions i (per què no?) sessions de contes. Perquè no ens enganyem... als grans també ens agrada que ens expliquin històries!! Podeu consultar-les fent clic aquí