dilluns, 21 de desembre del 2015

Avui recomanem llibreria

Ara que s'acosten dies de celebració, de regals, de compartir, us volem recomanar una petita joia on en forma de llibreria. Perquè hi ha millor regal que els viatges, aventures, tragèdies i amors que caben en les pàgines dels llibres? 

Ens agraden els llibres, ja ho sabeu, però encara ens agraden més les persones que se'ls estimen. I a Librerío de la Plata els adoren. Són una llibreria petita, al cor de Sabadell, ben a prop del mercat central. I com ells mateixos diuen, com que són petits es poden dedicar a allò que més els agrada: recomanar llibres. La seva especialitat és la literatura llatinoamericana, però tenen llibres per a tots els gustos: il·lustrats, de contes, de poesia, per a infants, per a públic adult, per a tothom! 

A més dels llibres, organitzen tallers, clubs de lectura... i participen al programa "Va de llibres", de Ràdio Sabadell, compartint la seva saviesa i la seva passió per la literatura. I perquè no confesar-ho, se'ns han guanyat amb l'aparador que han preparat per les festes de Nadal, celebrant el 150è aniversari de la nostra estimada Alícia: 



Podeu consultar la seva pàgina web, al seu perfil de facebook i escoltar la Cecilia a Ràdio Sabadell